Vectoring: Wat moet er gebeuren om te vermijden dat men offline geraakt.

BGC maakt nu gebruik van de nieuwe vectoring technologie. Door middel van het onderdrukkenv an ruis op de lijnen worden de snelheden fors opgedreven. (tot 100 mbit op 0.5 km van de centrale)

Deze technologie brengt mee dat verschillende modems moeten worden geupgrade. Indien dit niet gebeurt zal de modem niet meer syncen. De software van de modem kan het profiel waar hij op moet syncen niet aan.

Fritzbox moet firmware versie 6.06 krijgen.

Sagem moet worden opgengesteld zodat BGC zelf alles kan pushen over hun netwerk.